avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ordonanţă preşedinţială
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ordonanţă preşedinţială

Într-o cauză privind autoritatea părintească, o instanţă decide schimbarea domiciliului minorului la tată, tată care l-a ţinut ilegal timp de 1 an, fără a permite mamei comuicarea cu minorul.
Mama face apel, este în perioada de suspendare a cauzelor din cauza pandemiei. Între timp, mama nu poate vedea copilul, fiindcă tatăl nu o lasă.
Poate mama iniţia o ordonanţă preşedinţială, pentru program de vizită, până la terminarea apelului, în baza acestui dosar?
În cauză, nu s-a pus problema programului de relaţii, fiindcă tatăl avea program, iar copilul avea domiciliul la ea.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:14, 17 Noiembrie 2020
In mesajul anterior spuneati de un model gasit pe net,,acum ca va ajuta un av ,este o diferenta.Daca este formulsta de av este ok "modelele"de pe net sunt de multe ori gresite neactualizate etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanța președințială LLia LLia 1.S-a deschis proces de divort de unul din soți. La momentul deschiderii minorul locuia cu unul din părinti -tatal. Ulterior s-a făcut ordonanța ... (vezi toată discuția)
Program de vizita minor la domiciliul parintelui caruia nu i-a fost incredintat maroma maroma Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie: Exista o hotarare judecatoreasca de ordonanta presedintiala prin care s-a acordat program de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi vad copilul alex eu alex eu buna ziua imi cer mii de scuze ca va deranjez am o fetita de 2 luni iar mama vrea sa divortam iar acum mi-a facut ea program de vizita pentru am vedea ... (vezi toată discuția)