avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Rest 0 lei la salariu dupa poprire si retinere CAR?E ...
Discuție deschisă în Executare silită

Rest 0 lei la salariu dupa poprire si retinere CAR?E legal?

Am salariu si am mai multe popriri si C A R , Valoarea CAR pe luna reprezinta jum cealalta de salariu iar prima jum popririle. E posibil ca luna de luna sa mi se opreasca cealalta jum la CAr si sa iau 0 lei cand am familie si copil in intretinere?Raspunsul lor ca societatea a facut o intelegere scrisa sa se opreasca ratele pe stat.
Exista un desfasurator cu ratele ce trebuiesc oprite fiecarui salariat, pe care acest CAR il trimite catre societatea mea. Si de aici, persoana care se ocupa cu Car la noi il introoduce in program. I-am spus sa nu imi opreasca atat sa imi lase si mie macar 1-2 mil sa am ptr existenta si a zis ca nu se poate sa vb cu cei de la car.Acolo accepta o luna in rest nu ptr ca la momentul imprumutului mi sa dat un desfasurator cu ratele . E drept , dar atunci nu aveam popriri, iar acum pana la anul in martie sau aprilie iau zero lei. Nu stiu ce sa fac si unde sa ma interesez daca au accest drept
Societatea nu poate dispune de salariul dvs fara un titlu executoriu/hotarare pronuntata de instanta.
Reluati contractul cu cei de la CAR si vedeti ce obligatii/drepturi aveti.
Contactati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii amalia20 amalia20 daca in codul muncii la art 169 zice ca proprirea de 50% sa nu se faca in fiecare luna si angajatorul (contabilul **zice ca nu poate sa ia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in luna februarie am primit doua popriri de la executorul ... miheala miheala Buna ziua, in luna februarie am primit doua popriri de la executorul judecatoresc, in calitate de girant. Angajatorul mi-a retinut 1/2 din salariu pentru ... (vezi toată discuția)
Popriri salariu str8 str8 Buna ziua. Daca am 2 popriri la 2 BEJ, in cuantum de 1/2 din salar net, poate contabilul de la CAR sa-mi refuze inscrierea in CAR societatii, pe motiv ca nu ... (vezi toată discuția)