avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate buletin sau pasaport?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

buletin sau pasaport?

Buna seara! Eu locuiesc in Germania si am buletinul expirat din data de 01.01.2020,in schimb am pasaport romanesc. Am cumparat o casa in Romania impreuna cu fiul meu ,dar nu am putut finaliza contractul din cauza situatiei actuale. M-ar interesa,cand o sa pot veni,daca pot sa semnez contractul doar cu pasaportul. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:25, 14 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie minor 14 ani Gogolino Gogolino Buna seara.Poate cineva sa ma lamureasca intr-o problema ? Eu sunt romanca ,casatorita cu un italian si am un baiat care a implinit 14 ani in februaie. I-am ... (vezi toată discuția)
Eu sunt plecata din tara din 1977 la 15 ani, reintregirea familiei. ... DianaG123 DianaG123 Eu sunt plecata din tara din 1977 la 15 ani, reintregirea familiei. In Germania am primit acte de identitate nemtesti si cetatenia germana, dupa parinti. Dar ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin cddamian cddamian Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)