avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Un domn si o doamna au inchis un drum public
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Un domn si o doamna au inchis un drum public

Un domn si o doamna care au o firma de spatii verzi in Copaceni Ilfov au inchis un drum public. Este un drum folosit in principal de copii ca sa mearga la scaldat la Arges si l-au transformat in drum de acces pentru firma lor de spatii verzi.
Am fost la primarie, unde mi s-a explicat ca stiu de situatie si ca firma a inchis drumul pentru ca se depozitau gunoaie. Chiar in dreptul firmei in cauza sunt doua camere panoramice montate de primarie.
Ce parghii legale am pentru a cere ca drumul sa fie redeschis circulatiei?
Cel mai recent răspuns: Yellow , utilizator 17:53, 19 Mai 2020
sa va judecati cu primaria si cu ”domnul si doamna”.
Acum ceva timp in Bucuresti, cineva a pus flori in gropile de pe drum si au fost amendati ca ocupa carosabilul. In ce baza au fost amendati cei cu florile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiul verde din jurul blocului scor.pio scor.pio Va salut! Am si eu o intrebare va rog. Spatiul verde din jurul blocului apartine primariei sau asociatiei de proprietari? De ce va intreb. In urma cu un an, ... (vezi toată discuția)
Curatenie gradina din jurul blocului mary_catalina mary_catalina Hristos a inviat! As dori sa ma ajutati si pe mine cu o problemuta. Am doi vecini care nu inteleg ca nu trebuie sa arunce resturi menajere in gradina ... (vezi toată discuția)
Sanctionare administrator drum public pentru lipsa marcajelor rutiere. Nonynel Nonynel Buna ziua. Pe stada unde locuiesc intr-o comuna din Ilfov, in urma cu mai bine de un an, dupa mai multe memorii si sesizari, au fost infiintate treceri de ... (vezi toată discuția)