avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Asociatia Avocatnet
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Asociatia Avocatnet

ziua buna,

avocatnet.ro se pregateste sa infiinteze o asociatie, dorind prin intermediul acesteia sa ne implicam mai mult in proiecte sociale, printre scopurile noastre fiind

- promovarea drepturilor cetatenilor si incurajarea exercitarii acestora
- promovarea cunoasterii normelor de drept de catre cetateni
- realizarea de studii si sondaje cu privire la eficienta normelor de drept
- realizarea unei platforme de comunicare intre cetateni si reprezentantii puterilor statului
- incurajarea pregatirii profesionale a practicienilor in drept
- organizarea de seminarii, intalniri, simpozioane, etc cu teme juridice atat pentru practicienii dreptului cat si pentru cetateni
- infiintarea unui sistem de burse pentru studentii facultatilor de drept
- organizarea de cursuri de pregatire pentru studentii facultatilor de drept
- implicarea practicienilro dreptului in proiecte sociale

am aprecia daca ne-ati transmite opiniile dumneavoastra asupra acestei chestiuni si eventuale sugestii, inclusiv domenii de activitate sau scopuri care considerati ca ar putea fi atinse prin intermediul acesteia.

multumim

George
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 16:58, 24 Ianuarie 2010
Daca si / sau cand veti avea nevoie de persoane care sa se preocupe / ocupe de anumite chestiuni nu ezitati sa ma informati.
:)

:bow:
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Ianuarie 2010
trope_doi, utilizator
Cred ca George ne va tine la curent cu pasii pe care ii urmeaza Asociatia in cauza. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati pe asociatie fara personalitate juridica moonprincess moonprincess Buna ziua, M-ar interesa exact ce activitati poate desfasura o asociatie fara personalitate juridica. Stiu ca nu poate desfasura activitati economice dar ... (vezi toată discuția)
Asociatie vs. fundatie ai.ciprian ai.ciprian Imi cer scuze daca este deschis deja un topic asemanator, dar eu nu am gasit, asa ca va rog sa ma indrumati cu un link. Daca nu, iata intrebarea (sau ... (vezi toată discuția)