avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj pfa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj pfa

Buna ziua,sunt p.f.a si de cateva luni nu mai obtin venituri.In ce conditii pot primi somaj,suma si pe cat timp si unde trebuie sa ma adresez in jud.BISTRITA-NASAUD?
vA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:11, 15 Decembrie 2009
1. Daca in perioada cat ati fost PFA ati avut contract de asigurare cu AJOFM si ati platit contributia pentru somaj veti beneficia de indemnizatie de somaj.
2. Luati legatura cu AJOFM Bistrita-Nasaud.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la somaj nexter nexter Salut ! In luna martie am parasit vechiul loc de munca prin acordul partilor dupa care in aprilie mi-am deschis o intreprindere individuala.Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? ninavulcan ninavulcan Daca pe 04 martie am facut un an de la angajare,iar pe 05 martie am intrat in preaviz pana pe 02 aprilie ,pot beneficia de somaj? (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului in cazul somerilor catalinoasa_86 catalinoasa_86 Pot beneficia de indemnizatia pt.cresterea copilului daca sunt somera incepand cu data de 01.11.2010, iar nasterea va avea loc la inceputul lunii octombrie? ... (vezi toată discuția)