avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Obtinere CNP
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Obtinere CNP

Am un verisor nascut in anul 1974 - pe certificatul de nastere nu are trecut CNP-ul. In acea perioada se elibera CNP-ul la 14 impreuna cu buletinul, insa el la 11 ani a plecat din tara si nu a mai revenit.
De ce acte avem nevoie sa il ajutam sa i se atribuie CNP?
Este suficient certif de nastere si o imputernicire din partea lui sau aven nevoie si de buletinul si pasaportul din tara in care are a doua cetatenie?
Cel mai recent răspuns: adminibuc , utilizator 14:57, 4 Iunie 2020
Buna ziua,
Solicitati informatii la Primaria care i-a inregistrat nasterea.
M-au directionat catre directia generala de evidenta a persoanelor, care ma trimit la un alt numar de telefon, unde normal ca nu raspunde nimeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificare stare cetatenie - doar cu pasaport norvegian Ana_Maria_G Ana_Maria_G Buna ziua, am un verisor care s-a nascut in Romania acum 18-19 ani, dar de la 8 luni este plecat in Norvegia. In 2009 s-a facut o formalitate prin ... (vezi toată discuția)
Obtinere dovada cetatenie romana in vederea obtinerii cnp Elenacristina Elenacristina Buna ziua cum si de unde se obtine o dovada a cetateniei unei persoane cu dubla cetatenie - romana / americana, cu domiciliul un SUA, in conditiile in care am ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in sua implinit 14, acte necesare pt inscriere certificat nastere in ro michelle66 michelle66 Buna Ziua, Copilul meu este nascut in SUA, a implinit deja 14 ani, eu am dubla cetatenie. Vreau sa inregistrez certificatul de nastere in Romania pentru ca ... (vezi toată discuția)