avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Zile libere pentru părinți
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Zile libere pentru părinți

Unu din parinti poate beneficia de zile libere pana la 31 august?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:30, 13 Iunie 2020
In legatura cu ce?
Ce anume va intereseaza?
Despre zilele libere pe care și le pot lua părinții pe perioada suspendării cursurilor școlare.

@GMVX
Aceste libere plătite nu se acordă și în perioadele de vacanță.
@Aurel Fleancu Ma refer la zilele libere si pe timpul vacantei,am vazut ca s ar da zile libere pana pe 31 august.Am o prietena care nu are cu cine isi lasa copii,sotul ei este arestat.
Ultima modificare: Vineri, 12 Iunie 2020
GMVX, utilizator
Potrivit Legii 19/2020, prin excepție, în anul 2020, prevederile art.1 alin. (1) și (1^1) se aplică și pe perioada imediat următoare încetării stării de urgență, până la finalizarea cursurilor școlare aferente semestrului al II-lea.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iunie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 19 - liberele plătite pentru părinți volvera volvera Buna ziua ! Ca urmare a prelungirii STARII DE ALERTA, legea 19 se aplica in continuare pt. parintii care au copii, avand in vedere ca s-au terminat cursurile ... (vezi toată discuția)
Legea 19/2020 părinții beneficiază și pe perioada vacantei de vara Aryela Aryela S a aprobat legea 19/2020 ca părinții sa pot sta acasă cu copii și pe perioada vacantei de vara, pana în septembrie când se începe anul școlar ... (vezi toată discuția)
Legea 19/2020 nu se aplica si pe durata vacantei copiilor. ce facem cu copiii in timpul vacantei? iolanda15 iolanda15 Buna ziua! Prin HG nr. 217/2020, s-a stabilit că nu se consideră zile lucrătoare pentru care se pot acorda zile libere plătite, zilele lucrătoare din ... (vezi toată discuția)