avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Familie despărțită - situația minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Familie despărțită - situația minorului

Am o cunostinta care sa despartit de sotie de curand ..Sotia a plecat de acasa, dar copilul a ramas la el ,, In acest sens a mers la evidenta populatiei sa declare ca nu mai locuieste la el si pe urma a fost chemat si la politie si a fost inregistrat si acolo ..Copilul merge la sfarsit de saptamana la ea... La divort pentru custodia copilului se va tine cont de veniturile realizate de cei doi individual sau comun ? Sotia a avut venituri mult mai mari , inclusiv de a momentul casatoriei din 2007 .
A plecat fara sa fie agresata , altfel ar fi mers la politie ...In schimb i s-au descoperit conversatii intime cu un barbat pe o retea de socializare , dar in modul privat...A recunoscut verbal fapta , dar nu are o dovada in acest sens ...Conversatiile telefonice pot fi o dovada ? Respectivul era trecut sub alt nume in agenda telefonica ....
Am înţeles.Fluturaşi. Dar e cam ilegal să spargi contul unei persoane, să-i urmăreşi conversaţiile private.
În rest, în condiţiile date, tatăl poate obţine uşor domiciliul copilului la el. Nu este de interes că a plecat cu altul, ci faptul că tatăl îngrijeşte copilul, că ea şi-a părăsit copilul. Este bine să aibă martori.
Daca tatal crede ca se poate ocupa de copil ar trebui sa isi angajeze avocat.
La procese nu prea conteaza mereu cine are dreptate ci depinde de cum se judeca fiecare.
Ca avea un amant nu prea o sa impresioneze instanta ca se intampla des asa ceva si nu prea ajuta in ziua de astazi.
Trebuie gandita o aparare inteligenta si concreta.
Daca tatal comite vreo infractiune va raspunde penal si risca sa piarda copilul.
Copilul este la tata .. Martori pt inselaciune sunt . Contul nu a fost spart .. I sa retinut telefonul , fiindca era abonamentul pe numele tatalui si au aparut notificari pe mesagerie...In instanta sunt valabile conversatiile dintre persoane , fara sa fii titularul contului ? Fac referire la copii de pe discutii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea domiciliului copilului la schimbarea domiciliului parintelui rezident redspike redspike Recasatoria poate fi un motiv intemeiat in fata instantei in vederea schimbarii domiciliului copilului in conditiile in care mama copilului este divortata si ... (vezi toată discuția)
Custodie Marilena1987 Marilena1987 Buna ziua.. am un baietel de 1an si 5 luni cu prietenul meu.. nu suntem casatoriti.. baietelul poarta numele tatalui.. daca ar fi sa ne despartim ce drepturi ... (vezi toată discuția)
Copil Madalinalylyana Madalinalylyana I se poate da custodia tatalui daca copilul are 2 luni si suge la piept ? (vezi toată discuția)