avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anulare permis de conducere ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anulare permis de conducere ?

In urma unui control in trafic am fost gasit sub influienta bauturilor alcoolice cu o concentratie suficienta ca sa fiu trimis in judecata si condamnat la o pedeapsa cu suspendare si munca in folosul comunitatii.
Prin hotararea pronuntata, instanta nu dispune anularea permisului, hotararea ramanand definitiva prin neapelare.
Problema este daca am sau nu permisul anulat, avand in vedere ca in codul rutier se spune ca permisul se anuleaza in baza unei hotarari judecatoresti definitive.
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 06:57, 23 Noiembrie 2021
Permisul i-a fost anulat.
Era vorba de un verisor, Eu nu am avut retinut permisul din 1990 pana in prezent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz probe biologice Mihaidan07 Mihaidan07 Buna ziua daniel ma numesc si in 2016 am fost oprit de un echipaj rutier pentru testare însă am refuzat să suflu si sa dau probe biologice mai judecat în ... (vezi toată discuția)
Condamnare definitiva - anulare permis mihai62 mihai62 sentinta penala definitiva, ucidere din culpa,art178 al.2 cp,cu referire la art.320 ind.1 cpp.,condamnare cu suspendare in baza art.81 cp,-pedepse accesori ... (vezi toată discuția)
Conducere autovehicul neinmatriculat cu numere false de inmatriculare ric_85 ric_85 Am condus un autovehicul cu numere false de inmatriculare.In momentul in care am fost oprit de politie acestia mi-au retinut talonul si mi-au eliberat o dovada ... (vezi toată discuția)