avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bornare proprietate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bornare proprietate

Am apelat la serviciile unui expert cadastral si a bronzat limita de proprietate,fiind de 30 cm într-o parte și de 80 cm in cealalta parte pe o distanțare 35 m.
Ce drepturi am si daca pot desface porțiunea sa de gard pentru a-mi muta gardul pe noul amplasament,mentionez ca la bornare a participat Primaria si Poliția cât și vecinul!
Am făcut cerere la primărie sai puna in vedere acest lucru,însă mi sa comunicat ca nu este de competența lor. Vecinul refuza sa comunice cu mine!

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:04, 5 Iulie 2020
este o problema de granituire. daca va intelegeti intr-un fel, o puteti face la notar, contrar in instanta. nu va recomand sa mutati gardul inca, fiindca s-ar putea ca si vecinul sa aduca un alt expert care sa-i dea dreptate. ar fi o escaladare a neintelegerii intr-un conflict. primaria nu are a se amesteca tine de ANCPI
Ultima modificare: Duminică, 5 Iulie 2020
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Granituire si obligatie de a face? dandanaua dandanaua Si eu si vecinii avem proprietatile cu iesire la strada, dar vecina a vrut sa intre in curte pe langa casa si nu prin fata ei, astfel ca a mutat gardul dintre ... (vezi toată discuția)
Respectarea masuratorii primariei caluschi caluschi buna, in aprilie veciunul s-a aucat de facut gardul .Toate bune si frumoase , dar a stricat gardul vechi si a mutat gardul nou , mai spre mine . Am fost la ... (vezi toată discuția)
Respectare granite proprietate laur1975 laur1975 Sunt proprietarul unei case cu teren. Vecinii au construit o casa si m-au rugat in prima faza sa le las un pic de loc pentru a putea trece pe portiunea dintre ... (vezi toată discuția)