avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza de flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza de flotant

Buna ziua! Am o intrebare! Daca mi s a facut viza de flotant la un domiciliu, dar eu locuiesc la adresa stabilă din buletin, in cazul in care proprietarul care mi a facut flotant vrea sa vândă apartamentul in termenul de 1 an in care eu figurez cu flotant acolo, eu sunt întrebata sau poate vinde casa fara sa fiu întrebata?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:30, 12 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are de ce sa va intrebe..nici daca aveati domiciliul acolo. E proprietar si vinde, normal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata de luare in spatiu Fedayna Fedayna Situatie de luare in spatiu Buna ziua, Am o proprietate in care am lasat pe cineva sa locuiasca ca sa aiba grija de casa, fara chirie. Persoana ... (vezi toată discuția)
Schimbare de domiciliu dannyy26 dannyy26 Buna ziua, As vrea sa intreb daca nu ma inteleg cu sotul si vreau sa stau la mama o vreme in casa pe care o detin eu si mama ca proprietari ce imi ... (vezi toată discuția)