avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dovezi trimitere bani Western union
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dovezi trimitere bani Western union

Buna seara as dori sa știu cum îmi pot recupera banii trimiși fostului meu iubit prin Western union având toate chitanțele de la depuneri. La motivul trimiteri la Western am declarat ajutor de familie. Din banii trimiși a renovat apartamentul a cumpărat 2 mașini am zis ca ne căsătorim si ne mutam împreuna eu in tota perioada aceasta fiind plecată când am venit in țara nu ma primit in apartament. Eu am toate hârtiile de transfer și in plus Am și ceva de la bunurile cumparate pe internet gen mobila televizoare și alte produse. Cum trebuie sa procedez pentru am recupera banii. I-am zis pe cale amiabila sa ne înțelegem sa îmi dea banii și nu vrea.
Ultima modificare: Duminică, 12 Iulie 2020
PPmm, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apelați la un avocat,singura variantă este un proces.Teoretic aveti sanse de castig dar trebuie văzut ce acte aveti,care este situația de fapt,ce probe se mai pot administra etc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
WU nu asigura trasabilitatea documentelor, asa ca de la ei nu aveti la ce sa va asteptati. daca destinatarul platilor nu recunoaste primirea banilor trebuie sa convingeti instanta.
Ultima modificare: Luni, 13 Iulie 2020
adriandimitriu, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am rugat un prieten să transfere, prin western union, 4500 e în germania de pe numele lui pe numele meu, dar când am ajuns acolo suma era ridicată de altă persoană. ce pot să fac? AndreiDori AndreiDori Cum pot recupera banii depusi pe numele meu? Acum cateva zile am cazut intr-o capcana ...trebuia sa iau o masina...etc. Am rugat un prieten sa imi faca ... (vezi toată discuția)
Fraudă prin western union și posibil furt identitate: cum pot recupera banii pe care i-a ridicat altcineva în locul tatălui meu? sabo ioana sabo ioana Buna ziua, am trimis suma de 2500euro+comision 90euro prin western union catre tatal meu, pentru a fi ridicati din franta. Am facut acest lucru deoarece voiam ... (vezi toată discuția)
Fraude pe net deepspirit deepspirit Buna seara!In urma cu cateva zile mi-am dorit sa cumpar o masina.Am cautat pe site-ul autovit.ro si gasisem una .Am incercat sa sunt la numarul de contact care ... (vezi toată discuția)