avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Rezolvare situatie - diferențe mari între apometrul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Rezolvare situatie - diferențe mari între apometrul de scară și suma indecșilor din apartamente

Buna ziua! Locuiesc intr-o asociatie de proprietari cu mai multe scari de bloc si ma confrunt cu urmatoarea situatie: la citirea apometrului de scara (cu 19 apartamente toate proprietate), diferenta dintre valoarea apometrului de scara si suma citita a apometrelor din apartamente, rezulta in mod constant o difernta cuprinsa intre 25-50%. Cum trebuie sa actionam astfel incat sa nu mai avem aceste difernte?
Cel mai recent răspuns: alexstaneci , utilizator 09:52, 29 Iulie 2021
Contractul de instalare , de regula are comision pentru cel care face Lobby. Apoi pentru fiecare citire se plateste o suma de cativa lei . De asemenea si calculul repartizarii. Surpriza apare cand cei de la firmele cu apometre radio nu se sincronizeaza cu citirea de catre distribuitorul de apa , apoi la mine in bloc cu apometre radio sunt pierderi de 20-50 mc .... la 32 de apartamente. Nu ar fi fost bine ca firma cu apometrele sa plateasca diferenta ?
Ultima modificare: Joi, 29 Iulie 2021
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apometre radio si repartitoare cu citire prin unde radio petre1981 petre1981 E ok pretul obtinut ? - Initial la nivelul asociatiei de proprietari s-a hotarat sa schimbam repartitoarele (aveau 9 ani vechime) si sa facem verificare ... (vezi toată discuția)
Montare apometre cu citire radio petricadracea petricadracea Poate au mai fost astfel de situatii si am dori un sfat. Lunar sunt pierderi de apa rece/calda, desi la subsol este totul uscat iar la verificarea in ... (vezi toată discuția)
Asociatia imi trece consum mai mare de apa florenta_22 florenta_22 La noi la asociatie apometrele sunt citite de incasator (casierul), dar niciodata nu stim cand vine sa le citeasca, nu pune afis, vine cand vrea, dupa-amiaza ... (vezi toată discuția)