avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua ,am un imprumut datand din 2006 neachitat ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua ,am un imprumut datand din 2006 neachitat .Sunt plecata ...

Buna ziua ,am un imprumut datand din 2006 neachitat .Sunt plecata din tara ,in tot acest timp am primit instiintari de Plata ,acum mai nou am primit o executere de blocare a cardurilor pe care le am dar sunt pe 0.Intrebarea mea este la cat au dreptul acesti executori sa se lungeasca cu aceste dosare de executare ?Mai ales ca suma s a dublat ,
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:30, 23 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Creditorii au dreptul nelimitat în timp de a cere executarea silită. Prin fiecare cerere de încuviințare a executării silite, prescripția se întrerupe, și o pot lungi așa până când odată și odată veți avea ceva bunuri care vor putea fi executate.

În termen de 15 zile de când ați aflat de blocarea conturilor bancare, puteți depune la instanță contestație la executare.
Ultima modificare: Joi, 23 Iulie 2020
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contesatatie la executare vas1955 vas1955 Un asa zis creditor a cerut incuviintarea executarii silite impotriva mea in baza unui titlu executoriu cu scadenta in 2006. Incuviintarea a fost ceruta la ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi leus leus 1)-Are executorul judecatoresc numai prin incheiere dreptul sa ceara bancilor unde am conturi blocarea tuturor cardurilor pentru o suma de 4000 de lei? banca ... (vezi toată discuția)
Contestatia la executare intrerupe termenul de prescriptie? Sever Simion Sever Simion Buna ziua, Daca s-a initiat, prin somatie si proces verbal de cheltuieli ale executorului, o executare silita imobiliara pe care am contestat-o in termen ... (vezi toată discuția)