avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua as dori sa stiu mai am putin si nasc nu sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua as dori sa stiu mai am putin si nasc nu sunt casatorita ...

Buna ziua as dori sa stiu mai am putin si nasc nu sunt casatorita urmeaza peste cateva luni de zile intrebarea este pot pune numele de familie a tatalui pe certificatul de nastere pana ne vom cunui si trebuie sa inregistrez nasterea sau imi da direct spitalul acele acte sa le completez pentru certificat ma aflu in irlanda mai exact in dublin va rog sa imi spuneti deoarece am auzit ca iti da de la spital si apoi le trimiti la stat inapoi prin posta completate va rog sa ma ajutati cu aceasta intrebare!
Cel mai recent răspuns: avocatmaria , utilizator 23:41, 23 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
intrebati in Dublin, la spital.
copilul trebuie declarat de catre tata, altfel va fi trecut doar numele dvs . Certificatul se va elibera in limba engleza,
ulterior va trebui sa veniti in Romania sa-l transcrieti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna - nume copil nascut inainte de definitivarea divortului alinajianu alinajianu Am si eu o problema la care nu gasesc rezolvare daca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri! Sunt casatorita..dar separata de 2 ani iar intre timp am cunoscut pe ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea nasterii copilului cand tatal nu se afla in tara iar parintii nu sunt casatoriti ContSters100836 ContSters100836 Buna ziua. Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in urmatoarele zile. Problema este ca tatal copilului se afla in Australia, tara lui de origine si din cauza ... (vezi toată discuția)
Tata - indemnizatie de crestere a copilului cu venituri din strainatate DenisaZR08 DenisaZR08 Buna ziua, As dorii sa intreb daca ati putea sa ma ghidati cu cateva informatii in legatura cu Indemnizatia de crestere a copilului cu venituri din ... (vezi toată discuția)