avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suspendarea activitatii unei firme..
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suspendarea activitatii unei firme..

Buna ziua.Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta va rog. Daca un angajator isi suspenda activitatea ce se intampla cu angajatul? Poate primi somaj sau vreun fel de indemnizatie?
Ultima modificare: Marți, 4 August 2020
Cristina Cranganu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 4 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate fi trimis în.somaj...
Legea il obliga in vreun fel pe angajator sa isi trimita angajatii in somaj sau nu? Este vorba de firma la care mama mea munceste si care in urma scaderii vanzarilor ar vrea sa isi suspende activitatea ,numai ca angajatorul ii spune mamei mele ca daca acesta isi suspenda activitatea mama mea nu ar avea dreptul la somaj.
Multumesc

Cornel Vasile a scris:

Poate fi trimis în.somaj...

Legea nu-l obliga pe angajator sa isi trimita angajatii in somaj ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere in ca de suspendare de activitate a unei firme andyc76 andyc76 Buna seara Sunt angajata cu contract individual de munca din luna decembrie 2008,sunt insarcinata in 3 luni si urmeaza sa nasc in luna decembrie a acestui ... (vezi toată discuția)
La angajare antonio123 antonio123 AM avut anul trecut depus un dosar ptr angajare la un angajator,am fost la acesta si ma trimis la A.J.O.F.M sa imi de repartitie la el sa ma angajeze ... (vezi toată discuția)
Drepturile mele ZuuM ZuuM Buna seara , numele meu este Catalin si doresc si eu un sfat pentru problema mea. Firma la care lucrez nu mai are de lucru si m-au pus sa imi i-au ultimele 5 ... (vezi toată discuția)