avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate As dori sa știu dacă as avea o șansa sa Ma poată ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

As dori sa știu dacă as avea o șansa sa Ma poată ajuta cineva ...

As dori sa știu dacă as avea o șansa sa Ma poată ajuta cineva cum sa procedez in 2017 am născut in Germania la un spital de lângă hamburg ne fiind totat eu având 5 luni de sarcina nu știu ce sa întâmplat controale periodice , pe scurt am ajuns dim la ora 8:30 si la 15:30 am născut ei nu mi-au dat nici o pastila nu mi-au facut nimic copilul l-am născut viu dar cum ei nu aveau echipamentele necesar si nici nu am fost trimisa la nici un alt spital . Ce as putea sa fac ?

Alte discuții în legătură

Medicii militari observ ca se descurcă bine CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu inteleg de ce nu se apelează la ei. Au dotari si observ ca stiu ce au de făcut. Vad asta la.Suceava. Nu ma iau după ce zice mass media ci după ceea ... (vezi toată discuția)
Neonat cu probleme Lucian F. Lucian F. Unde pot face o plangere pentru serviciile oferite de angajatele spitalului de urgenta mures?Fetita mea sa nascut la spitalul din mun.Reghin iar la nastere a ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator al nasterii clauditzza clauditzza buna ziua .Am o mare problema si nu stiu ce sa ma fac stau stresata la maxim .Am nascut acum 4 zile ieri m-am externat din maternitate dar nu am scos ... (vezi toată discuția)