avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut tuturor am si eu o problema in pe 17 noiembrie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut tuturor am si eu o problema in pe 17 noiembrie 2019 am ...

Salut tuturor am si eu o problema pe 17 noiembrie 2019 am facut accident , nu am acordat prioritate de dreapta dar el a intrat în mine a avut viteza nu a avut nimeni nimic dar la fata locului a spus că îl doare umărul a venit ambulanță politia ne-a dus la spital , si la secție, eu nu aveam nici asigurare si itp expirat mi-a loat permisul pe 2 lunii dar cand am fost sa îl ridic cu dovada mi-a spus că nu pot ca e dosar penal etc si pe fie care luna sa prelungesc dovada pe 30 de zile intrebarea este eu de atunci nu am primit nimic telefon , sau ceva la domiciliu de la poliție, ce e de facut am nevoie de permis pentru ca nu pot munci fără el
Ultima modificare: Duminică, 16 August 2020
Cornel2020, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:12, 16 August 2020
Fiind dosar penal, dovada se poate prelungi doar de catre procuror, lunar, pe toata durata cercetarii penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare dosar Fe2019 Fe2019 Buna ziua. As dori sa va solicit ajutorul in urmatoarea problema. In urma unui accident intre doua autovehicule, eu fiind cel vinovat (chiar daca eram eram ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru un accident minor stelikbl stelikbl salutare, intro seara conduceam masina iesind de pe o strada fara prioritate in capatul careia se afla un semn de trecere de pietoni, marcajul fiind inexistent ... (vezi toată discuția)
Urgentare caz ikim23 ikim23 Buna seara. Sa va prezint problema mea.Acum 4 luni am avut un accident rutier, eu fiind soferul si vinovatul.La iesirea de pe autostrada A2 la sensul ... (vezi toată discuția)