avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... În curând voi fi în concediu risc maternal și cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

În curând voi fi în concediu risc maternal și cu soțul meu ...

În curând voi fi în concediu risc maternal și cu soțul meu dorim să ne cumpărăm locuință. Pot aplica pentru creditul noua casa dacă voi fi în risc maternal? Cum se calculează indemnizația de risc maternal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:51, 16 August 2020
Cuantumul indemnizației reprezintă 75% din media veniturilor brute lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare, până la limita a 12 salarii minime brute pe țară lunar, pe baza cărora se calculează contribuția asiguratorie pentru muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu risc maternal Kbhe Kbhe Cum se calculează concediu de risc maternal din 2018 Ianuarie? Mulţumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua,sunt in concediu de risc maternal de 1 luna de zile,am ... Dany1803 Dany1803 Buna ziua,sunt in concediu de risc maternal de 1 luna de zile,am lucrat la o firma pe salariu minim pe economie!As vrea sa știu cum se calculează riscul ... (vezi toată discuția)
Concediul de risc maternal Lori.P Lori.P Buna ziua! Puteti sa imi spuneti si mie daca pot sa beneficiez de concediu de risc maternal la doar cateva saptamani dupa ce am fost angajata cu carte de ... (vezi toată discuția)