avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Este obligatoriu sa îmi pun afișaj cu numele ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Este obligatoriu sa îmi pun afișaj cu numele societății?

Care este legea sau articolul de lege ce impune obligativitatea unei SC de a pune un panou de afișaj cu numele societății la sediul unde își desfășoară activitatea societatea comerciala?
Ultima modificare: Luni, 31 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 01:02, 1 Septembrie 2020
legal, nu va obliga nimeni, nici sa aveti, nici sa n-aveti. este insa posibil ca in unele localitati sa existe HCL pe aceasta tema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banner la geam alex_21 alex_21 buna ziua, sunt nou pe acest forum, si nu stiu exact unde sa pun acest subiect, rog moderatorul sa il mute unde ii este locul.Mi-am deschis de curand o firma ... (vezi toată discuția)
Taxa de publicitate firma Kapy Kapy Art. 271 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal. Care e diferenta intre acestea doua? a) în cazul unui afisaj situat in locul in care persoana ... (vezi toată discuția)
Taxa firma,obligatorie ??? henriettebondar henriettebondar Buna ziua, As avea nevoie urgent de un raspuns din partea Dumneavoastra. Societatile comerciale sunt obligati sa expuna afisaj,firma la locul unde isi ... (vezi toată discuția)