avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pierdut cupon de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pierdut cupon de somaj

Buna seara! Daca am pierdut cuponul de somaj si am nevoie de el la primarie de unde as putea face rost de un duplicat sau o adeverinta inlocuitoare? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:39, 8 Septembrie 2020
De la AJOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cupon de pensie pierdut Laura95 Laura95 Daca am pierdut cuponul de pensie mi se poate elibera o adeverinta sau ceva care sa fie echivalentul cuponului? (vezi toată discuția)
Cupon de pensie pierdut ciuhatflorin ciuhatflorin Buna ziua! Am pierdut cuponul de pensie din luna a sasea 2017 si am nevoie de el pt intocmirea uni dosar cum pot face rost de un duplicat sau ceva asemanator ... (vezi toată discuția)
Cupon de pensie alina2222 alina2222 Buna seara! daca am nevoie de cupoanele de pensie din urma si le-am pierdut, exista posibilitatea de a face rost de ele de undeva? (vezi toată discuția)