avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am castigat CASA in instanta dar suntem la APEL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am castigat CASA in instanta dar suntem la APEL

Am castigat CASA in instanta, dar sora mostenitoare a pus text cu minciuni in instanta impotriva mea . Ce inseamna asta - Inchisoare sau pierderea drepturilor ?
Cel mai recent răspuns: stancu. , utilizator 15:08, 20 Iunie 2021
Tot ce am spus a fost probat (cu act original direct in mana judecator ) a verificat fiecare act cu stampila, semnaturi, institutii etc... Sora mea depune intr-una ca actele mele platite pentru cimitire, decese, spitale, creditele lor, sunt FALSE. De fapt, trage de timp ca sa NU achite partea de bani ceruta de mine ( pentru tot ce am facut ). Judecatoria de sector s-a enervat si ne-a pus la TRIBUNAL. Sora mea are si niste Plangeri Penale ( am fost batuta in strada de vecinii ei, ) ca sa renunt la drepturile mele/ a pus detectiv ( sa afle unde lucrez )/ apoi a facut afirmatii nefondate la posturi radio ( de mine, parinti si ce este in dosar ).
A cerut instanta judecatorie de sector sa mi se anuleze toate drepturile/ sa fiu data afara din casa ( pentru care am platit atatea )/ si EU sa fiu cea care ii achita bani ( ea nu a stiut ca daca pui in instanta actiune achiti atat de mult )
Pana acum avem 190.000 lei ( 2 ani instanta ) de platit cu cheltuieli cu instanta
NU vrea sa recunoasca ce am platit eu/ nici drepturile mele de mostenitor
Dar vrea bani necuveniti (SULTA ) - ea este cea care nu a facut nimic 25 de ani
doamna.. nu prea se intelege mare lucru din ce povestiti, asteptati hotararea de la apel.
~ Conținut șters la cerere ~
Se intelege foarte bine. Un avocat in drept stie ca ce spun este real . Un cititor simplu, logic ca nu stie ordinea fireasca a fapte si lucruri. Apelul NU s-a pus inca. Astept comunicare. Tot ce a fost pana acum a fost pe fond.
Doamna Samfira Doina (nicoletaX32) eu sunt sotul surori dvs iar daca mai continuati cu aceste prostii precum ca ati castigat,ca am vorbit la radio ,tv, dosar penal, etc ne rezervam dreptul sa va actionan in judecata si sa dovediti cele afirmate de dvs .Procesul l-ati pierdut la fond si acum ati facut apel sa mai trage-ti un pic de timp .de fapt nu a-ti castigat nimic, s-a facut imparteala corecta de catre justitie si mai mult decat atat dvs nu vreti ca sora dvs sa intre in posesia mostenirii de 50 %. Restul sunt povesti pe care nu aveti cum sa le probati, pentru ca nu sunt adevarate. Noi am vazut de acum doi ani ca tot postati pe net la avocat.ro dar nu am vrut pe timpul procesului sa creem discutii. Mentionez ca dvs ati cerut in timpul procesului casa, iar noi am cerut iesirea din indiviziune. Conform acestora instanta v-a atribuit dvs casa cu conditia de a o despagubi pe sora cu jumatate din suma evaluata de catre expert si cheltuieli de judecata. Va reamintim ca ati fost data in judecata pentru ca nu a-ti dorit sa se faca succesiune dupa ambii parinti, drept dovada negatia dela notar in care se subliniaza ca in termen de 1 an nu s-a depus niciun act in acest sens( actul casei era la dvs) si ne-ati plimbat cu vorba ca va-ti ocupat de absolut tot si urmeaza pe data de 19.12.2018 sa semnam actele la notariat.
Ultima modificare: Duminică, 20 Iunie 2021
stancu., utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa ambii parinti nicoletaX32 nicoletaX32 Succesiune cu acte false? Suntem 2 surori ( eu cea mare am ramas in casa cu cei 2 parinti, am avut grija de ei, operatii suportate din banii mei, ... (vezi toată discuția)
Pot castiga succesiunea, fara un mostenitor ? nicoletaX32 nicoletaX32 Am castigat drepturile mele ca mostenitor in succesiune impotriva surorii mele. Eu sunt Parata ea este Reclamanta. Dar ea depune mereu inscrisuri la dosar ... (vezi toată discuția)
Acceptare succesiune, dupa 20 de ani cosgab9 cosgab9 Buna ziua, tatal tatalui meu a decedat in 1996, in total mai sunt 4 frati. Vreau sa va zic ca nimeni nu a depus declaratie de acceptare a succesiunii, nu s-a ... (vezi toată discuția)