avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca o angajata are mai multe contracte de munca ( ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca o angajata are mai multe contracte de munca ( unul de 9 ...

Daca o angajata are mai multe contracte de munca ( unul de 9 ore, si inca 2 de cate 2 ore/saptamana) si intra in concediu crestere copil, poate ramane cu un contract part time activ si sa realizeze venituri care sa nu depaseasca pragul stabilit in Legea nr. 89/2019, respectiv 6250 lei/an?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adminibuc , utilizator 13:45, 22 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, poate ramane cu un contract part time activ si sa realizeze venituri care sa nu depaseasca pragul stabilit in Legea nr. 89/2019, respectiv 6250 lei net/an.
Multumesc frumos pentru amabilitate!
Zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Metodologia realizarii de venituri suplimentare in ccc conform legii Dragomiralex Dragomiralex Buna ziua Urmeaza sa intru in concediu de 2 ani de zile pentru crestere copil cu primirea indemnizatiei, mentionez ca sunt cadru militar. Stiu ca sunt cateva ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, din 16 septembrie voi intra in concediu prenatal.as ... roxxPopescu roxxPopescu Buna ziua, din 16 septembrie voi intra in concediu prenatal.As putea sa lucrez part time pe durata celor 2 ani de CCC, fara a mi se taia indemnizatia? Pot ... (vezi toată discuția)
Venituri impozabile in ccc ValeriaNitu ValeriaNitu Buna seara! Sunt in ccc, copilul va face 1 an in martie. Am lucrat la un magazin tip minimarket si planuiesc ca in aprilie sa ma intorc la munca, dar cateva ... (vezi toată discuția)