avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara,as dori sa stiu ce document se poate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara,as dori sa stiu ce document se poate intocmi la notar ...

Buna seara,as dori sa stiu ce document se poate intocmi la notar pt a asigura mama caci la nevoie cind se va inbolnavi o sa am grija de dinsa.Mentionez caci casa o am déjà ca donatie..
Ultima modificare: Joi, 24 Septembrie 2020
L.Ioana, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:14, 25 Septembrie 2020
Mama nu vrea sa ajunga so ingrijeasca sora mea fiindca se comporta urit cu ea si II e frica de ea.Donatia poate fi atacata numai in istanta in termenul prescris Sau si dupa?Sau schimba donatia in una cu sarcina ?
Ultima modificare: Vineri, 25 Septembrie 2020
L.Ioana, utilizator
daca v-a donat ambelor, nu aveti de ce va teme, nu va ataca sora donatia. Da, termenul ar fi de 3 ani de la deces, dar puteti sta linistita.
daca puneti problema de ingrijire, administrare, mama va poate numi curator prin act notarial, e un contract de mandat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de mostenire bandi2 bandi2 buna. am o intrebare... am mostenit prin moartea tatalui si eu si sora mea o parte,(am facut succesiunea la notar)mama,care traieste avand majoritatea.sora mea ... (vezi toată discuția)
Act vanzare-cumparare *Andreea* *Andreea* Buna ziua, Pe scurt povestea mea: parintii mei sunt proprietarii unui apartament. Eu am o sora vitrega din partea tatalui. Parintii mei ar dori sa treaca ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren de la bunici Laura 86 Laura 86 Buna ziua, V-as solicita ajutorul in urmatoarea problema: Bunicii mei vor sa imi faca cadou un teren (e vorba de 1/2 din gradina lor). Ei au 2 copii, adica ... (vezi toată discuția)