Buna ziua, Detalii si informatii ascunse inainte de semnare contract
Am semnat un contract pentru renovare baie, cu o firma in DOMENIU. Inaintea semnarii contractului am avut o discutie informativa, in care am adus vorba despre anumite placi de gresie/faianta. Raspunsul a fost ca nu se mai poarta asa ceva, se poarta faianta mica si ca ne recomanda sa cumparam mica. Dupa semnarea contractului, ne-au spus ca ei nu monteaza asa gresie.
Asta ne-a spus o firma din domeniu, specializata pe pus gresie si faianta.
Ne-au ascuns informatii vitale pentru o buna cooperare. Nu ne-au adus la cunostita ca ei nu pot. Inainte de semnarea contractului nu au specificat ce pot face si ce nu. Noi asteptandu-ne ca o firma specializata in domeniu sa puna orice gresie si faianta.
Exista articole in lege pentru ascunderea informatiilor in mod intentionat pentru a-si atinge tinta si dus in eroare? Sau pentru ca nu au specifiicat ca o firma de montat gresie si faianta, nu poate monta orice gresie/faianta. Vina noastra este ca nu am pus de intrebari suficiente (nefiind in domeniu) , dar nici ei nu au fost clarii in capacitatea lor.
Multumesc.
Noi am semnat un contract de 4000 lei pentru o baie de 25 mp, pentru o lucrare de la A la Z. In afara de cada, caci nu am mai avut bani si pentru ea. Contractul insemna sa fie dat jos faianta si gresie veche , pus faianta si gresie noua si inlocuit toalete si ghiuveta cu altele noi. In contract scrie ca am dat avans 2000 lei si partea a doua, 2000 lei vor fi platiti la final.
In contract scrie doar renovare baie si calitate lucrare "buna". Nu scrie ce anume exact vor face sau cat costa ceva anume.
Ei doar au decopertat pana acum (caci apoi ne-am oprit cand am aflat ca ei nu pot monta gresia pe care noi o vrem) si vor sa opreasca 1000 lei, pentru ca vrem sa incetam, cred. Am incercat sa dam o sansa contractului si sa facem ca ei, sa cautam gresie la dimensiunea la csre ei pot monta (am trecut peste dorinta noastra si am cautam cateva zile prin magazine). Am gasit ceva. Acum ei ne spun ca au gasit oameni care pot pune gresia pe care noi o vrem. Acum! Acum cand noi nu mai gasim gresia aceea, caci s-a vandut. Ne-au dat peste cap. Sa nu mai spus ca am descoperit ca contractul este semnat cu o firma care face usi. Nu are nici o legatura cu gresie si faianta. Si cand am adus vorba despre asta, au spus ca ei au 3 firme si le-am spus ca trebuia sa semnam un contract cu firma specializata.
Daca eram bogati, ne gandeam "da-i incolo de bani". Dar cand salariul e mic si aceasta renovare a insemnat economie si putin sacrificiu.. + timp plin de stres.. nu mai e simplu.
Am citit ca spusesera vreo 2 pers. despre ANPC. Nu stiam ce inseamna prescurtarea. Am sa le spun. Sper sa fie bine.