avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Va salut! Am o întrebate cu privire la însușire ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Va salut! Am o întrebate cu privire la însușire unor produse ...

Va salut! Am o întrebate cu privire la însușire unor produse din firma .
Dacă firma are 30 produse (sepci) și as dori unul sa-l păstrez pentru mine va trebui sa plătesc prețul produsului din banii proprii sau îl pot lua fără sa plătesc nimic ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:35, 6 Octombrie 2020
De ce crezi ca ai avea acest drept, de a lua ceva fara sa platesti ? ti-a zis cineva ca ai dreptul sa il iei ? sub ce forma crezi ca poti sa iti insusesti bunul altuia ?
Eu și încă o persoana suntem administratorii firmei.

gi-jane2 a scris:

De ce crezi ca ai avea acest drept, de a lua ceva fara sa platesti ? ti-a zis cineva ca ai dreptul sa il iei ? sub ce forma crezi ca poti sa iti insusesti bunul altuia ?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai si ce e cu ele, le-ati cumpărat sa le revindeti, aveti nir facut ?Nu înțeleg care e problema, faceti in bon de consum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea bonurilor fiscale in gestiune pana la emiterea facturilor ContSters137481 ContSters137481 Am si eu urmatoarea situatie: majoritatea supermarketurilor/magazinelor emit bonuri fiscale cu posibilitatea emiterii facturii in termen de cateva(1-7) zile ... (vezi toată discuția)
Marfa retur- vanduta pe bon fiscal loredana.m loredana.m buna ziua, am o firma care are 2 gestiuni :cu ridicata si cu amanuntul. La vanzarea cu amanuntul am clienti care se trezesc ca le mai raman materiale si pe ... (vezi toată discuția)
Vreau să fac o comandă online, dar magazinul îmi impune o comandă de minim 50 de lei deși plătesc transportul. au voie să facă asta? Mo Mi Mo Mi Buna ziua! Vreau sa fac o comanda online si magazinul online respectiv imi impune sa fac o comanda de minim 50 de lei. Are voie un magazin online sa-mi impuna ... (vezi toată discuția)