Bună Dimineața! Cine are dreptul la boxele din subsolul tehnic al blocului ? Avand in vedere că locuiesc la parter si nu există balcon la parter. Cei de la etajele superioare au si balcoane si boxe in subsol. Vecinul de lângă mine e mai smecher si are trei boxe exact sub apartamentul meu toate trei încăperi sunt ale lui .Cine ii dă putere si dreptul de a le ocupa pe toate? E normal? Ce trebuie facut?Mă chinui de 18 ani să obtin si eu o boxă dar fără nici un rezultat
Atat timp cat dv ati achizitionat spatiu cu destinatia de locuinta fara anexa=boxa,legal,nu detineti calitatea sa ridicati pretentii asura partii comune de conminiu
Daca in proiectul initial al constructiei nu exista spatii special delimitate cu utilizare de boxe,orice constructie edificata pe parcursul exploatarii blocului este ilegala
ISU nu permite executarea de spatii delimitate,imprejmuite unde sa fie depozitate in partea comuna de imobil bunuri cu risc
Boxa subsol
Roxanaposarlie
Bună ziua.
Sunt proprietarul unui apartamentsi de mai bine de 10 ani avem amenajata o boxa. Acum am închiriat apartamentul și administratorul îmi spune ca ... (vezi toată discuția)