avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu crestere copil

Buna ziua!
Am o intrebare vis-a-vis de acest subiect.Situatia sta astfel:am nascut pe 23 septembrie si pana pe 1 decembrie am fost in postnatal.Vreau sa-mi depun dosarul pentru a beneficia de indemnizatie de crestere copil.Ce acte imi trebuie?
Si inca o intrebare.De la serviciu nu mi se semneaza decizia petru ca mi s-a spus ca trebuie sa merg sa-mi predau inventarul.Problema e ca stiu sigur ca in biroul meu nu mai e nimic pentru ca mi s-a luat tot dupa ce am ramas acasa, asta in luna martie, deoarece am fost in medical de la 3 luni de sarcina.Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:48, 26 Decembrie 2009
Bucklucica a scris:

......
Am nevoie de o decizie de suspendare a CIM de la unitate pentru dosar?

Da, aveti nevoie de decizia de suspendare a c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului diana florissi diana florissi Cand trebuie depuse actele pentru acordarea indemnizatiei de crestere a copilului? Acum ma aflu in concediu de maternitate. Am nascut in 15 iunie. As mai avea ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului melcsy melcsy dupa nastere ce responsabilitati ai, adica ma refer la ce proceduri trebuiesc a fi indeplinite , ce acte trebuie sa faci ca sa beneficiez de co crestere a ... (vezi toată discuția)
Dosar pt.inndemnizatie cresterea copilului Georgeana Georgeana Buna ziua,as dori sa stiu ce acte trebuie la dosarul ce-l voi depune in privinta primirii indemnizatiei pentru cresterea copilului timp de 2 ani. Provin din ... (vezi toată discuția)