GRUPE DE MUNCA ; ,, Buna ziua , va rog ,daca ma puteti lamuri in urmatoarea situatie ; la angajare , in 01.08.1981 pina in 01.01.1983 , am fost incadrat ca electrician cu un salar minim , pe vremea aceea [ 1688 lei] , desi conditiile de munca sint de grupa a-2-a . Mentionez ca am absolvit Liceul Energetic ca electrician . Angajatorul nu a inscris tuturor angajatilor conditiile de grupa ,desi angajatii erau indreptatiti sa le primeasca . In urma unui proces colectiv ,s-au obtinut grupele de munca pina in 01.04.2001 . Eu am obtinut grupa a-2-a de munca in perioada 01.01.1983 - 01.04.2001 , am 39 ani vechime .Nelamurirea mea se refera la faptul ca , nu imi este recunoscuta grupa a-2-a de munca la inceputul angajarii ? se poate sa fi fost angajat ca necalificat in acea perioada ? VA MULTUMESC .
Buna ziua . Cer scuze pentru intirzierea cu care va raspund . Se datoreaza faptului ca mi-am ridicat cartea de munca de la angajator , si acum va pot raspunde la intrebarea pusa ,si anume legat de functia avuta la angajare . Astfel ,avem inscrise urmatoarele ; incadrat in munca pe durata nedeterminata - repartitie scoala ; electrician exploatare centrale si statii ; categoria 1B .Multumesc pentru colaborare .