avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Salut, sunt in Anglia de 2 ani si 2 luni am card la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Salut, sunt in Anglia de 2 ani si 2 luni am card la Santander ...

Salut, sunt in Anglia de 2 ani si 2 luni am card la Santander si lucreaz intro fabrica de aproape 7 luni. Am 19 ani si vreau sa fac un imprumut , doar ca nustiu de ce nu pot verifica credits score-ul. Cum pot vedea ce suma pot imprumuta si ce am nevoie pt împrumut. ( nu am contract, dar am preslipuri)
Cel mai recent răspuns: aikidoro , utilizator 09:08, 26 Octombrie 2020
doar ca nustiu de ce nu pot verifica credits score-ul.

si de ce crezi ca am sti noi ?
intreaba acolo la o banca daca iti dau imprumut si cat.
Du te la bancă și in cinci minute afli, cât poți lua. Nu iti trebuie nici un act ,te caută ei la Hmrc,după Nino.Si văd tot, unde lucrezi ,cât încasezi, ești prin agenții sau contract, etc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am făcut un împrumut la santander uk și m-am întors în țară pentru că nu mai reușeam să-l plătesc. ce mi se poate întâmpla? robert adi robert adi Buna .. am facut un împrumut la SANTANDER de 16000£ in anglia si si nu mai reușeam să plătesc.. am plecat in romania .. ce mi se poate întâmpla . nu ... (vezi toată discuția)
Escrocherie de 600 de milioane nomada nomada Sunt disperata. Am 23 de ani, sunt la inceput de viata si - dintr-un gest de bunavointa - am reusit sa-mi fac viata un iad. L-am cunoscut pe M. prin ... (vezi toată discuția)
Anulare card de debit fara anuntarea detinatorului nicu 68 nicu 68 O banca binecunoscuta(inteleg ca nu e voie a se mentiona nume de persoane fizice/juridice),ofera un produs/card Visa Junior. Inainte de expirarea termenului ... (vezi toată discuția)