avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Model de contract de prestări servicii de construcții
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Model de contract de prestări servicii de construcții

Buna seara!
Ce model de contract de prestări servicii de construcții intre firme? Daca nu am angajati pot sa aleg sa platesc impozit 1 % din cifra de afaceri sau si 3% pe microintreprindere astept raspuns dv.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 15:19, 22 Noiembrie 2020
Procentul impozitului pe veniturile microintreprinderilor nu este optional ci stabilit prin Codul fiscal: 3% pentru firmele fara salariati si 1% pentru firmele care au cel putin un salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl. intrebari dvdalexandru dvdalexandru Buna ziua, In primul rand am fost placut surprins sa vad ca exista si in Romania forumuri bine puse la punct. Felicitari webmasterului. Suntem 2 asociati ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza impozitul pe venit si impozitul pe profit ? distribution distribution Buna ziua! Imi puteti explica cum se calculeaza impozitul pe venit, impozitul pe profit si dividendele? Sa luam un exemplu pentru a putea intelege mai ... (vezi toată discuția)
Pot sa redevin microintreprindere? Bibike Bibike Buna ziua, Am fost microintreprindere timp de 3 ani. Pentru ca nu am mai avut salariati, din 2007 am devenit din oficiu IMM, respectiv platitoare pe impozit ... (vezi toată discuția)