avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am o prietena care este cetățean american ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am o prietena care este cetățean american și dorește ...

Buna ziua!
Am o prietena care este cetățean american și dorește sa construiască din fonduri proprii un adăpost pentru copiii straziii. Pământul pe care se va face construcția este pe numele unei biserici, construcția in sine va fi pe numele acelei biserici.
As dori sa știu ce acte trebuie sa facă sa se asigure ca atat timp cât va locui in România va avea tot dreptul sa se îngrijească de acel
Loc și sa locuiască acolo. Ea își dorește ca locul sa fie pe numele acelei biserici, dar in același Timp sa știe sigur ca nimeni nu are dreptul sa o dea afara. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 13:32, 17 Noiembrie 2020
E vorba de vreun cult neoprotestant? Nu ca ar importanta!
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2020
DlGoe, utilizator
Sa faca actele prin avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj 1 dinumarcel dinumarcel Buna ziua, Un prieten a cumparat un teren cu contract de vanzare-cumparare. Ulterior s-a casatorit si a plecat din localitate. Un frate a lui a primit ... (vezi toată discuția)
O biserica de cartier deranjeaza zilnic linistea comunitatii klehus klehus In urmca cu aproximativ 1 an de zile in dreptul cladirii in care am domiciliul s-a daramat un parc pentru copii pentru a se construi o biserica fara a intreba ... (vezi toată discuția)
Cetatenie americanã Kiada18 Kiada18 Buna ziua, Tatal copilului meu, cetățean american dorește ca fiul nostru sa aiba si cetatenie americană. In condițiile in care noi suntem ... (vezi toată discuția)