avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Urgent, va rog am nevoie de ajutor! Bună seara! Am ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Urgent, va rog am nevoie de ajutor! Bună seara! Am pierdut toate actele, ce am de făcut unde trebuie ...

Bună seara! Am pierdut toate actele, ce am de făcut unde trebuie sa merg prima data! Menționez ca nu mai dețin niciun act sau dovada cu cnp ul meu sau poza mea! Trebuie mers la politia locala sau la județeană! Va rog din suflet doresc un răspuns rapid și sigur, va rog frumos!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 22:45, 3 Februarie 2021
Primul lucru pe care trebuie sa îl faceți este sa obțineți o carte de identitate provizorie, de la Evidența persoanei de la locul de domiciliu (adică unde vi s-a eliberat actul de identitate anterior - întrați pe site și vedeți ce formalități, program de lucru au). Dacă nu mai aveți nici un alt document, este suficient sa aveți 3 fotografii "tip buletin" + o taxa de 1 leu, contravaloarea cip. Ulterior mergeți la emitentul celorlalte documente pierdute ( nu știu ce înțelegeți dvs prin "toate actele") și solicitați, după caz, emiterea de duplicate sau acte noi.
Ultima modificare: Vineri, 20 Noiembrie 2020
georgiana.td, utilizator
Aveati si diplomele de studii la dvs.? In toata casa nu aveti neam de copii dupa acte? Nu cred. Incercati sa solicitati actul de identitate provizoriu dupa care certificatele de stare civila, actul pe spatiu mai apoi buletinul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie legalizata certificat nastere pt casatorie ContSters247378 ContSters247378 Buna Ziua, Am citit articolul de lege privind actele necesare pt casatorie si am observat ca se cere certificatul de nastere ( in original si copie) M-ar ... (vezi toată discuția)
Mi-am pierdut certificatul de nastere si buletinul annamaria1985 annamaria1985 buna ziua asi avea si eu o intrebare miam pierdut si certificatu de nastere si buletinu ce este de facut casa imi pot face din nou certificat de nastere? (vezi toată discuția)
Carte de identitate laurentiu marian laurentiu marian am pierdut nste acte personale, printre care si actul de la casa si buletinul de identitate..... cum pot obtine un nou act de identitate, chiar si provizoriu, ... (vezi toată discuția)