avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Referitor la posibilitatea de cumparare de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Referitor la posibilitatea de cumparare de vechime in munca. In situatia in care stagiul complet de cotizare pentru ...

Buna ziua.
In situatia in care stagiul complet de cotizare pentru pensie va creste de la 20 la 25 ani, exista posibilitatea pentru cei DEJA pensionati sa cumpere stagii de cotizare pentru a reusi sa se incadreze in noua grila ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cojex , utilizator 10:35, 22 Noiembrie 2020
Nu.
Nici nu merita.
:)) Multumesc. O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avantaje pentru grupa 2 de munca Sanjuro Sanjuro Buna seara, sunt la pensie pt.limita de varsta de 4 ani-am avut stagiu complet de cotizare- de 38 ani si 8 luni. De curand am aflat ca intreprinderea unde ... (vezi toată discuția)
Vechime pensie sammy44 sammy44 Bună ziua. Am 56 ani și o vechime de 20 ani. Dacă nu mai cotizez și ma opresc la aceasta vechime, se va schimba cu ceva cuantumul pensiei cu o vechime de ... (vezi toată discuția)
Anexa 6 - stagiul complet de cotizare popacarmen popacarmen Buna dimineata, Revin cu o intrebare... In anexa 6 , stagiul complet de cotizare se refera la intreaga vechime in munca pt care s-a platit contributia sau la ... (vezi toată discuția)