avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara,Am cumpărat in noiembrie 2019 o garsoniera ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara,Am cumpărat in noiembrie 2019 o garsoniera conf 3 ...

Buna seara,Am cumpărat in noiembrie 2019 o garsoniera conf 3 si vreau sa o vând acum pentru a cumpăra o alta garsoniera mai mare.
Intrebare--- trebuie sa plătesc impozit daca o vând înainte de un an .
Sau la cumpărarea altei garsoniere imediat după vânzarea celelalte trebuie sa plătesc ceva taxe,impozit???
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:59, 23 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Platiti impozit doar daca pretul depășește 450.000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit vanzare apartament? luiza44 luiza44 buna ziua, doresc o lamurire ca nu mai inteleg nimic din legile astea!!!! locuiesc la bloc si vreau sa mi vand apartamentul si sa mi cumpar o casa sa ma mut la ... (vezi toată discuția)
Impozit la vanzarea unei case Cristina VR Cristina VR Buna seara,sunt intr-o confuzie totala,aud fel si fel de idei,deci va rog lamuriti-ma !!! Am cumparat o casa prin licitatie dar nu pe numele meu ptr ca in ... (vezi toată discuția)
Plata catre notar tutunarudenisa tutunarudenisa La vanzarea unui imobil, o garsoniera, eu in calitate de vanzator, ce taxe trebuie sa achit la notar? Mentionez ca vanzarea este in derulare si, la achitarea ... (vezi toată discuția)