Corect!Nouă ne pasă!Dar nu am știut și am fost puși în fața faptului împlinit, grație acestui notar public.
Lăsând la o parte faptul că Notarul a fost platit de noi,in calitate de cumpărători...putea face un minimum de efort ,să explice clauzele strecurate în contract.Nu suntem toți specialiști în drept,dar facem efortul să pricepem termenii și rostul actelor pe care le semnăm,mai ales că de aceste acte depinde viitorul nostru financiar( pt vreo 25 de ani!). Deci,ne pasă!
Parerea mea este că el a urmărit interesele băncii ( al cărei reprezentant era de față) ,nu a fost imparțial,așa cum.ar fi trebuit...În fine...Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri!
gi-jane2 a scris:
Pentru ca 99% dintre cupluri nici nu doresc sau nici nu le pasa.
Dacă părțile ar fi dorit in mod special asta, trebuiau să menționeze.
credeti ca au mentionat ca nu vor?, cine i-a intrebat ?
credeti ca i-a intrebat notarul cumva daca doresc, au zis ca nu si de aia a scris notarul ca nu doresc? Nu cred, eu cred ca a scris ce nu era cazul sa scrie, ca asa i-a venit lui sau asa a ramas din varianta anterioara.
Daca vor sau nu, functie de nevoi, trec apoi pe la ocpi si noteaza daca vor.
Si care sunt consecințele juridice attaaattt de tragice?
stiti care sunt, in general, vorbind ? ca notarul nu discuta cu omul pana sa insereze clauze, termeni si conditii, in contracte sau le discuta numai cu una din parti.