Exact. Nu vreau să îi fac rău. Vreau doar dreptate. De când am pățit ce am pățit, tot citesc pe forumuri de situații similare. Oamenii păgubiți cum își pot face dreptate?
Iar dacă domnul meseriaș așa procedează de obicei, ia lucrări pe care știe ca nu le poate duce la bun sfârșit, încasează banii și lasă lucrurile neterminate, o face cu premeditare, nu?
Este o modalitate de înșelătorie în formă continuată, nu?
Iar dacă avertizează beneficiarul că ambii copiii ai săi activează în sfera juridică, cum se numește?
Sau că "are oameni/băieți" care vor împiedica acțiunile proprietarului?!
În opinia mea sunt amenințări, formule de intimidare, care cel mai probabil funcționează în majoritatea cazurilor.
Ce pot face?
marcel.damaschin a scris:
Ne spuneti va rog si temeiul legal? Construirea unie case implica anumite calificari si responsabilitati. Nu vorbesc numai de respectarea proiectului, dar si calitatea in constructii (legea 10/1995). Contractul nu are niciun temei de drept, si-a asumat responsabilitatea. Pe d-na o intereseaza nu sa-l trimita in puscarie si sa-i ia praful de pe toba, ci sa-si termine lucrarea, ori sa-si recupereze banii. In ce temei? Opinia mea. Multumesc.