avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dacă am implinit in octombrie 29 de ani , nu mai ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dacă am implinit in octombrie 29 de ani , nu mai intru in categoria ...

Dacă am implinit in octombrie 29 de ani , nu mai intru in categoria persoanelor pt care angajatorul sa poata primi subvenție de la stat,in cazul angajarii mele din somaj? Am inteles ca doar până a împlini 29 de ani mai beneficiaza angajatorul de subventie însă mie nu îmi este clar lucrul acesta.In textul lor este prevăzut ca persoanele din categoria de varsta 16 -29 de ani beneficiaza de subventie.Aștept un răspuns!Multumesc frumos!

Ultima modificare: Joi, 17 Decembrie 2020
Camelia1412, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:59, 18 Decembrie 2020
Angajatorii care încadrează în muncă, dar nu mai târziu de data de 31 decembrie 2020, pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, persoane cu vârsta cuprinsă între 16 și 29 de ani înregistrați ca șomeri în evidența agențiilor pentru ocuparea forței de muncă județene, respectiv a municipiului București primesc lunar, pe o perioadă de 12 luni, pentru fiecare persoană angajată din această categorie, 50% din salariul angajatului, dar nu mai mult de 2.500 lei.

Prin urmare, dupa implinirea varstei de 29 de ani , angajatorul nu mai beneficiaza de subventie pentru dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 92 Lordul33 Lordul33 Buna ziua , ordonanta 92 se refera la angajarea tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 ani și 29 de ani , adica inclusiv cei care au implinit 29 de ani ? (vezi toată discuția)
Somaj - facilitati pentru angajatorii persoanelor cu varsta >50 ani steaua59 steaua59 ce facilitati are un angajator daca angajeaza o persoana trecuta de 50 de ani: prima intrebare daca acea persoana este in somaj si a doua ... (vezi toată discuția)
Somer neindemnizat eukyra1 eukyra1 Buna ziua, as dori sa intreb,in cazul unui somer neindemnizat,daca o societate care urmeaza sa-l angajeze,beneficiaza din partea statului de anumite ... (vezi toată discuția)