avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea salarizarii unitare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea salarizarii unitare

As dori sa stiu cand intra practic in vigoare legea salarizarii unitare si de cand se vor plati salariile conform acestei legi??
Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:55, 29 Decembrie 2009
01.01.2010
Intra in vigoare de la 01.01.2010, numai ca salariile conform grilei , aproap la toate functiile sunt mai mici dect cele actuale , calculate conform anexelor . Se vor menine salariile actuale , se vor include in salariile de baza sporul de vechime,salariul de merit,indemnizatiile de conducere si unele sporuri specifice . Acest lucru numai pe hartie, se vor face incadrarle pem grade sau trepte si pe gradatii , conform vechimii in munca - tot pe hartie , pentru ca in realitate se vor primi aceeasi bani, mi putin unele sporuri care au fost omise in anexe .
Sa dea Domnul sa fi bine !
Numai anumite prevederi ale legii intra in vigoare la data de 1 ianuarie 2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grade aferente salariilor din institutiile publice kp_laura kp_laura am citit legea 330/2009 si am o nelamurire : cine stabileste si pe ce criterii se face departajarea celor trei grade de salarizare ale personalului cu studii ... (vezi toată discuția)
Salarizare elisabeta andronic elisabeta andronic o persoana care este angajata la data de 04.05.2011 pentru prima data in invatamantul special pe un post didactic auxiliar, poate beneficia de sporul de ... (vezi toată discuția)
Se aplica sau nu legea 330/2009 de la 1 ianuarie? bora_alexx bora_alexx ce credeti se aplica sau nu legea salarizarii unice de la 1 ianuarie? chiar daca aceasta a fost promulgata si nu are efect retroactiv ne poate afecta in un fel ... (vezi toată discuția)