avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Buna ziua, Sunt un tanar pasionat de alpinism si ...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Buna ziua, Sunt un tanar pasionat de alpinism si doresc sa creez ...

Buna ziua,

Sunt un tanar pasionat de alpinism si doresc sa creez continut video pe platforma youtube.

Intrebarea mea este urmatoarea: daca ma catar/escaladez cladiri aflate pe domeniu public (casa de cultura, arc de triumf, Cetatea Rasnov) fara autorizatie) exista consecinte legale sau nu?

Mentionez ca m-ar interesa aceasta abordare pentru a creste numarul vizualizarilor deoarece zonele fiind populare, oamenii vor deveni mult mai simplu curiosi sa vizualizeze.

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:38, 9 Ianuarie 2021
Veti fi amendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legala montarea unei camere video de supraveghere in holul ... mariusads mariusads Este legala montarea unei camere video de supraveghere in holul de la intrarea in apartament? Intentionez sa instalez o camera in holul apartamentului pe ... (vezi toată discuția)
Capela mortuara - am nevoie de autorizatie pentru a o construi? gigelas gigelas Buna ziua, Detin un teren langa o biserica si doresc sa construiesc o capela mortuara pe acest teren. Ma intereseaza,ce legislatie exista in acest domeniu si ... (vezi toată discuția)
O noua biserica intre blocuri vollu vollu Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a actiona in instanta impotriva unei autorizatii de constructie data de primarie unei biserici care ... (vezi toată discuția)