avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua ,Presedintele si membri asociatiei au ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua ,Presedintele si membri asociatiei au dreptul sa introduca ...

Buna ziua ,Presedintele si membri asociatiei au dreptul sa introduca taxe care nu au legatura cu cheltuielile asociatiei? Au hotarit sa puna o taxa de 100 lei apartamentelor care au chiriasi cu toate ca nu au restante .Mentionez ca apartamentele sunt platite de proprietari din bani proprii Au denumot taxa ,Fond chirii;; spun dansi .dar nu are nimeni nimic inchiriat de la bloc .In ce baza a legi au voie sa-ti bage mana in buzunar si sa te fure (pentru ca asta fac )daca locuieste o persoana si vine cineva in vizita o zi doua ,i-ti trece imediat 2 pesoane .Nimeni nu a platit aceea 100 de lei fond de chirii si fireste sunt restantieri cu aceea suma plus penalizari ,acum au primit instintare ca -i trimite in instanta .Este corect? Au castig de cauza proprietari sau presedintele .Oricum mie mi se pare o excrocherie sa se erijeze in instituie a statului ..Multumesc anticipat pt. raspuns
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 11:56, 14 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati scris anterior, ca au putere de lege. Acum spuneti ca produce efecte. Nu e acelasi lucru. Si nici nu am spus ca e usor sa elimini efectele. Asa se intimpla cu orice PV de contraventie. Daca organul constatator scrie prostii, nu poti sa le elimini efectul decit in instanta. Nu poti sa-ti faci dreptate singur.
Ultima modificare: Joi, 14 Ianuarie 2021
latka, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzile aplicate conform legii nr. 196/2018, art. 102, se aplică și în cazul în care se încalcă doar un singur articol sau o literă din articolele 56-58 din aceeași lege ? flory_mr flory_mr PRIMĂRIILE SUNT OBLIGATE SĂ DEA AMENZI PREȘEDINTELUI ȘI MEMBRILOR COMITETULUI EXECUTIV AL ASOCIAȚIEI DE PROPRIETARI DACĂ ACEȘTIA ÎȘI ÎNCALCĂ ... (vezi toată discuția)
Primăria este obligată să facă controale în asociațiile de proprietari, chiar și din oficiu ! flory_mr flory_mr Primăria este obligată să controleze Asociațiile de Proprietari reclamate de către proprietarii păgubiți, care au și dovezi explicite de abuzuri și de ... (vezi toată discuția)