avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... despre vanzare cumparare autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

despre vanzare cumparare autoturism

despre vanzare cumparare autoturism. am vandut o masina unei alte persoane insa mereu imi vine mie amenzile si alte cheltuieli privind taxe etc..O data ce masina este vanduta prin Notar ce trebuie sa fac eu ca sa nu mi mai vine mie amenzile si alte cheltuieli.Desii pe cumparator nu l mai gasesc mi a blokat inclusiv nr de tel sau virtual. Va rog sa ma ajutati ce trebuie sa fac eu ca sa fie totul bine. Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2021
gabi1ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 09:55, 13 Ianuarie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce fel de amenzi va vin si ce taxe ?
In momentul incheierii contractului de vinzare cumparare se face si radierea fiscala la primaria de care apartineti.
Faptul ca acel cumparator nu a respectat procedura si nu a inmatriculat masina pe numele sau nu e o problema sa contestati in instanta PV de contraventie, o puteti face motivat, in baza deciziei nr. 4 a ICCJ :
[ link extern ]

In ceea ce priveste radierea inmatricularii de pe numele dvs. trebuie sa luati legatura cu DRPICV, pentru a va scoate din baza lor de date, pe baza documentului care arata ca ati facut transferul de proprietate al masinii respective :
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am si eu o speta sa-i zic asa. am vandut un autoturism ... bacyta bacyta Buna ziua! Am si eu o speta sa-i zic asa. Am vandut un autoturism cu acte in regula, dar respectivul nu a transcris-o pe numele dumnealui. Acum imi vin amenzi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am vândut mașina anul trecut in noiembrie dar noul ... Diana Mih Diana Mih Buna ziua, am vândut mașina anul trecut in noiembrie dar noul proprietar nu a înmatriculat mașina pana in momentul de fata... Mi a venit o amenda de ... (vezi toată discuția)
Am primit amenda pentru ca nu am avut rovinieta în ziua când ... FabianOnel FabianOnel Am primit amenda pentru ca nu am avut rovinieta în ziua când am vândut autoturismul. Ideea este ca acel cumpărător nu și-a mai luat rovinieta și ... (vezi toată discuția)