avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, as dori sa va intreb cum as putea deveni ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, as dori sa va intreb cum as putea deveni coproprietarul ...

Buna ziua, as dori sa va intreb cum as putea deveni copropietraul unui autoturism, doar pe talon.? Am nevoie de acest lucru deoarece: am doua parcari pe numele meu, o parcare ocupata de masina mea, cealalta de masina fiului meu( talon pe fiul meu, adresa identica).Pana acum nu am intampinat probleme la plata abonamentului, anul acesta legile s-au schimbat si nu mai pot detine 2 parcari doar in cazul in care sunt la una proprietar iar la cealalta coproprietar. Intrebarea mea este: cum ma pot trece si me mine pe talonul masinii fiului meu, unde trebuie sa ma adresez si de ce acte am nevoie? Multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:05, 14 Ianuarie 2021
ce nu merge cu contract de comodat ?

ynocentta a scris:

Nu merge cu contract de comodat !

la serviciul de inmatriculari auto, va poate trece ca utilizator in talon.
dvs ati intrebat cum puteti deveni coproprietar, as aca v-am raspuns la intrebare. Acuma nu vreti sa va vanda, vreti sa fiti in talon, asta inseamna ca vreti sa fiti utilizator
aveti nevoie de imputernicire de la fiu ca sa faceti asta singura.
eu tot cred ca faceti asta degeaba. Nu cred ca va sunt atribuie 2 locuri de parcare la aceeasi adresa. Iar daca puteti obtine 2 locuri de parcare, e suficient un contract de comodat.
de ce primarie apartineti ?
GabriellaTimea a scris:

nu trebuie sa-mi vanda, doar sa fiu trecuta si eu pe talon ca si utilizator(pct.C3). Acest lucru nu stiu, cum si unde se trece, ce acte am nevoie? Am intrebat la primarie, dar nu mi-au zis nimic concret....

Ultima modificare: Joi, 14 Ianuarie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de inmatriculare, detinator-utilizator ionr ionr buna ziua, intrebarile mele se refera la: 1), daca se poate trece ca utilizator in certificatul de inmatriculare o persoana fizica ( in speta fiul meu) in ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare lisandraa lisandraa buna ziua am o problema si va rog sa ma ajutati : in spatele blocului meu sunt locuri de parcare,am platit un an, apoi doi am mers asa fara plata iar acum o ... (vezi toată discuția)
Legea parcarii de resedinta (sau despre parcarea de la bloc, in general) Catalinozaurusrex Catalinozaurusrex Buna ziua! Despre legea parcarii de unde pot afla mai multe? Separe ca \"madamele\" de la administratia financiara, parcari, salubritate, hingheri si pe ... (vezi toată discuția)