avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratia Blocului Stie cineva daca exista vre-o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratia Blocului Stie cineva daca exista vre-o lege in ...

Administratia Blocului
Stie cineva daca exista vre-o lege in Care Propietarii unui apartament din Bloc care isi deschid o firma in apartament , ce conditii trebuie sa indeplineasca = la Plata sunt aceeasi bani? este ceva reglementat prin Lege ?
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 04:28, 19 Ianuarie 2021
Va multumesc Domnule Latka. as dori sa mai ma lamuriti cu o problema. acum 25 ani cind a facut firma nu se mai stie cine i-a dat dreptul. dar a fost atunci in comitet. S-au schimbat comitete dupa comitete. Nu trebuia sa fie reinoita aceea intelegere intre proprietarul firmei si Bloc ? si cum ? Persoana a inchiriat apartamentul in care vezi doamne e sediul firmei la alte persoane. Deci scriptic acolo in apartament e o firma si tot in apartamet stau si persoane care au inchiriat apartamentul fara a avea ceva cu firma. multumesc.
Din cite inteleg e vorba de sediu social al unei firme. Conform legii 102 /2020 nu mai e nevoie de nici o alta formalitate, legat de asociatie:
"Avizul privind schimbarea destinației imobilelor colective cu regim de locuință, prevăzut de Legea nr. 196/2018 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari și administrarea condominiilor, cu modificările ulterioare, nu este necesar atunci când administratorul sau, după caz, administratorii declară pe propria răspundere faptul că la sediul social nu se desfășoară activitate.".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna. vreau sa fac schimbare destinatie a unui apartament la ... Ralu100- Ralu100- Buna. Vreau sa fac schimbare destinatie a unui apartament la parter din spatiu de locuit in spatiu comercial, stiu ca am nevoie de aprobare de la vecinii de pe ... (vezi toată discuția)
Buna. daca ai un spatiu comercial la parterul blocului transformat ... Ralu100- Ralu100- Buna. Daca ai un spatiu comercial la parterul blocului transformat din apartament , pentru punct de lucru al firmei SRL iti trebuie din nou un acord de la ... (vezi toată discuția)
Acord infiintare srl(microintreprindere) andreeagp1 andreeagp1 Buna ziua. Am citit ca s-a dat o lege care spune ca nu mai este necesar acordul vecinilor, respectiv al asociatiei de proprietari pentur infiintarea unui SRL ... (vezi toată discuția)