avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna ziua, functionarul unei banci la care am contul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna ziua, functionarul unei banci la care am contul mi a prezentat ...

buna ziua,
functionarul unei banci la care am contul mi a prezentat un extras de po portalul justitiei prin care numele meu este vehiculat intr un dosar penal.
avan in vedere ca sunt functionar public si acest lucru mi ar putea produce mari neplaceri, rog intrumari privind contracararea acesiera. precizez faptul ca persoana care poarta acelasi nume a fost deja condamnata.
multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:55, 16 Ianuarie 2021
prin care numele meu este vehiculat

nu e numele dvs, e numele acelei persoane.
puteti face o sesizare si mai departe, ramane la aprecierea instantei.
Persoanele care nu doresc ca dosarele sa fie publice pe portalul instanțelor de judecată, trebuie să se adrese instanței ce instrumentează dosarul în cauză , acestea putând utiliza, strict din punct de vedere tehnic, opțiunea de confidențialitate la introducerea datelor în aplicația ECRIS, pentru ca acestea sa fie eliminate și de pe portal.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate apartament im82 im82 De-a lungul anilor, la fiecare instalare de utilitate (gaze, contoare apă etc.) ne-au fost cerute contractele apartamentelor. Unii le-au dat, alții nu le-au ... (vezi toată discuția)
Partaj bani andreiionel andreiionel Daca stiu banca unde sotia mea a depus bani in timpul casniciei pe numele ei , un avocat se poate adresa acelei banci sa scoata extrasul de ... (vezi toată discuția)
Exista un portal.just.ro pentru franta ? ssibiu ssibiu Buna ziua, stie cineva daca exista o platforma online a dosarelor aflate pe rolul instantelor din Franta, similar portalului just.ro ? Multumesc. (vezi toată discuția)