avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ma aflu in Spania si i-am trimis fiului (acum are 22 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ma aflu in Spania si i-am trimis fiului (acum are 22 ani) pensie ...

Ma aflu in Spania si i-am trimis mereu fiului (acum are 22 ani) pensie prin mandat postal. Din noiembrie 2020 nu se mai pot trimite bani prin mandat postal in Romania. Sa desfiintat serviciul. In decembrie i-am trimis pensii, pt noiembrie si decembrie, prin WUnion si i-am cerut fiului prin scrisoare si prin facebook sa-mi comunice un numar de telefon unde sa-i comunic prin SMS codul secret cu care sa mearga sa ridice banii, iar daca doreste in alt mod sa-mi dea numarul de cont bancar pt ai plati prin transfer bancar in viitor. Nu-mi raspunde la scrisoare, ma blocat in facebook si nu-mi da un numar de telefon, nici un numar de cont. Ce pot face?
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2021
ioan 33, utilizator
Cel mai recent răspuns: ioan 33 , utilizator 23:05, 10 Februarie 2021
Pt avocat Neagu Elena. voi incerca si asa. nu i-am putut plati nici pt ianuarie-februarie 2021. in curand sunt 4 luni si nu vreau sa ma trezesc executat si obligat sa platesc si cheltuieli de executare
Ultima modificare: Duminică, 7 Februarie 2021
ioan 33, utilizator
Pt avocat Adrian Albu.
care este procedura de urmat. nu i-am putut plati nici pt ianuarie-februarie 2021. in curand sunt 4 luni si nu vreau sa ma trezesc executat si obligat sa platesc si cheltuieli de executare
Ultima modificare: Duminică, 7 Februarie 2021
ioan 33, utilizator
Buna ziua. Nu am adresa de Email. Mai conrtactam pe Facebook dar ma blocat. In pagina web a postei apare ca in 19 si 20 ianuarie 2021 sa incercat de 3 ori inmanarea scrisorii recomandate dar nu sa putut si in consecinta i sa lasat instiintare

gi-jane2 a scris:

prin a trimite in copie ma refeream ca daca nu aveti acces la mail ca sa va ramana dovada, sa ii scrieti de mana o scrisoare si sa ii faceti o copie xerox
nu aveti posibilitatea sa ii dati mail?

faceti-va probe ca ati incercat sa ii dati banii.
multumesc.
am recipisa de la WUnion Spania, recipisa de trimitere a scrisorii recomandate din Spania (nu si certificarea continutului) si copie consemnari asupra incercarilor de dare in primire, din web posta-romana.com. Si alta problema de rezolvat acum; cum recuperez banii aflati de la 22 decembrie 2020 la WUnion.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot trimite prin posta actele executare? Imparatul Imparatul Pentru ca este foarte departe, tocmai la capatul tarii, paratul pe care trebuie sa-l execut, va intreb, daca pot trimite actele necesare si cereea de executare ... (vezi toată discuția)
Documente pierdute de posta romana eliza100 eliza100 Buna ziua Am trimis o scrisoare prin Posta Romana cu confirmare de primire. La reclamatia mea adresata Postei, aceasta mi-a comunicat ca expeditia nu a fost ... (vezi toată discuția)
Scrisiare recomandata fara confirmare de primire livs livs Am trimis o factura in val. de 150 mil.lei prin scrisoare recomandata simpla, fara sa cer dovada de primire. Debitorul sustine ca nu a primit factura si refuza ... (vezi toată discuția)