avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara. Între mine și vecina de sus s-a fisurat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara. Între mine și vecina de sus s-a fisurat țeava ...

Buna seara. Între mine și vecina de sus s-a fisurat țeava pluvială și din cauza aceasta am tavanul și pereții laterali de lângă țeava uzi. Cine trebuie sa repare costul țevii pluviale implicit spărtura din perete pentru a descoperi fisura ?
Cel mai recent răspuns: Bibi62 , utilizator 19:44, 27 Ianuarie 2021
Coloana pluviala este parte comuna, iar reparatia trebuie facuta de administratia asociatiei de proprietari. Luati legatura cu presedintele si administratorul asociatiei. Conform legii dupa efectuarea lucrarii locul unde s-a spart trebuie adus la starea initiala. Se incheie o conventie intre dvs. si administratie in acest sens.. Daca reparatii dvs. trebuie sa va deconteze costurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii parti comune la bloc Andrei177 Andrei177 La solcitarea administratiei de bloc s-a efectuat o reparatie la o teava de apa pluviala care trece prin ap. meu. Aceasta teava a fost mascata de un gheu de ... (vezi toată discuția)
Teava scurgere apa wc stefanlupu stefanlupu Buna seara , ma confrunt cu o situatie si nu stiu cum sa actionez.Locuiesc intr-un bloc de 4 etaje la etajul 4.De cateva saptamani vin vecinii de la etajul 2 , ... (vezi toată discuția)
Avarie conducta pluviala monicameleru monicameleru Intr-un apartament teava pluviala este mascata intr-un perete de rigips.Din cauza temperaturilor mai ridicate o mare cantitate de apa s-a topit si peretele ... (vezi toată discuția)