avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara, am un copil 18 ani și a avut o tentativa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara, am un copil 18 ani și a avut o tentativa suicid, ...

Bună seara, am un copil 18 ani și a avut o tentativa suicid, s-a dus singura la urgenta (a declarat ca înghițit pastile), aa înternat-o la psihiatrie, cum o pot scoate de acolo(pe fisa este trecut ca a luat medicamentele în urma unui conflict familiar, noi fiind la servici), copilul mi se arata un min prin ușa pare speriat și mi-a spus ca vrea acasă, nu reușesc sa vorbesc cu medicul, ușile sunt închise, mi se spune ca nu este ce pot face? Va rog frumos, nu știu ce sa fac?
Ultima modificare: Joi, 28 Ianuarie 2021
Nanu Raluca, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nanu Raluca , utilizator 14:33, 29 Ianuarie 2021
deocamdata este o problema medicala si nu juridica. La varsta de 18 ani orice persoana devine "independenta" titulara drepturilor, obligatiilor si actiunilor sale. In situatia in care lucrurile se agraveaza in sesnul in care aceasta desi are varsta de 18 ani nu se mai poate adminsitra singura se poate institui curatela, printr-un proces la instanta. Insa nu cred ca este cazul de asa ceva in situatia dumnevoastra.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort lucian13 lucian13 Buna ziua ma numesc lucian,de ceva vreme nu ma mai inteleg cu sotia si din cate mi-a spus a bagat divortul,avem un copil de 3 ani ,inainte de casatorie am ... (vezi toată discuția)
Decăderea din drepturile părintești Panomis Panomis Bună-ziua, Am un copil minor împreună cu un individ care a locuit împreună cu noi, în apartamentul proprietate personală, 4 ani, unde are și mutație. ... (vezi toată discuția)
Sanse in proces (probleme cu psihiatrul) astra123 astra123 Buna ziua. Bunica mea de la tara s-a plans doctorului de familie ca are [b]mici[/b] probleme cu somnul. Acesta a pus-o sa vorbeasca la telefon cu un psihiatru ... (vezi toată discuția)