Bună seara, am un copil 18 ani și a avut o tentativa suicid, s-a dus singura la urgenta (a declarat ca înghițit pastile), aa înternat-o la psihiatrie, cum o pot scoate de acolo(pe fisa este trecut ca a luat medicamentele în urma unui conflict familiar, noi fiind la servici), copilul mi se arata un min prin ușa pare speriat și mi-a spus ca vrea acasă, nu reușesc sa vorbesc cu medicul, ușile sunt închise, mi se spune ca nu este ce pot face? Va rog frumos, nu știu ce sa fac?
deocamdata este o problema medicala si nu juridica. La varsta de 18 ani orice persoana devine "independenta" titulara drepturilor, obligatiilor si actiunilor sale. In situatia in care lucrurile se agraveaza in sesnul in care aceasta desi are varsta de 18 ani nu se mai poate adminsitra singura se poate institui curatela, printr-un proces la instanta. Insa nu cred ca este cazul de asa ceva in situatia dumnevoastra.
Divort
lucian13
Buna ziua ma numesc lucian,de ceva vreme nu ma mai inteleg cu sotia si din cate mi-a spus a bagat divortul,avem un copil de 3 ani ,inainte de casatorie am ... (vezi toată discuția)