avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Problema juridica. Bună ziua! Am și eu o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Problema juridica. Bună ziua! Am și eu o problema care sta așa... Anul trecut ...

Bună ziua! Am și eu o problema care sta așa... Anul trecut în luna iulie am luat cu chirie o casă, am făcut o hârtie de mână deoarece proprietarul nu a vrut legal, a spus ca dacă facem la notar trebuie plătite taxe..etc atunci am plătit chiria în avans pe termen de 8 luni plus 2 luni garanție ceea ce este trecuta în contractul de mână.. Acum după 6 luni a apărut un domn care susține că locuința este al lui (A arătat o copie Cf) și să îi plătim chiria din luna ianuarie. Eu am refuzat, deoarece este plătită inclusiv februarie. Dansul a vrut sa părăsim locuința și pentru ca am refuzat deoarece am copii mici, a depus plângere penala la politie pentru violare de domiciliu.
Întrebarea mea este ce pot face? Sau dacă o sa am probleme.
Am uitat sa specific dânșii se cunos,au avut probleme în trecut tot ceva legat de locuință dar au fost complici.
Ultima modificare: Vineri, 5 Februarie 2021
Brigitta33, utilizator
Depuneti si Dvs. tot o plangere la politie impotriva persoanei cu care ati incheiat actul sub semnatura privata in luna iulie, pentru inselaciune, intrucat acesta a pretins ca este proprietar, desi nu era adevarat. Aratati ce s-a intamplat si atasati in copie actul pe care l-ati incheiat, precum si dovada platii utilitatilor. Politia va face verificari, va afla care este adevaratul proprietar si daca cei doi sunt complici. Nu intarziati cu depunerea plangerii, ca sa nu aveti probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am și eu o problema care sta așa... anul trecut ... Brigitta33 Brigitta33 Bună ziua! Am și eu o problema care sta așa... Anul trecut în luna iulie am luat cu chirie o casă, am făcut o hârtie de mână deoarece proprietarul nu ... (vezi toată discuția)
Chiriaș plângere penală pentru violare domiciliu Himmel Himmel Bună ziua, Mama mea a dat în chirie grsoniera unde am și eu adresa din buletin. O familie cu 2 copii, aceste persoane nu au plătit chiria și de vreo 6 ... (vezi toată discuția)
Chiriasi rai de plata radin radin buna ziua. am avut chiriasi in apartament ,iar ei nu si-au platit cheltuielile aferente timp de 4 luni. de chirie nu mai vorbesc suma se ridica la 1400 lei . ... (vezi toată discuția)